ANJA RINGGREN LOVÉN

Anja Ringgren Lovén er opvokset i Frederikshavn, hvor hun var butikschef indtil 2011. Her stoppede det traditionelle og trygge liv i Danmark, da hun efter en rejse i Afrika så den ekstreme fattigdom og hjerteskærende skæbne for heksebørn med sine egne øjne.

Anja tog et valg. Hun ville dedikere sit liv og arbejde til at bekæmpe de vilkår, som børn i Afrika lever under. Hun valgte at kæmpe, og kæmper stadig, for én sag som fylder næsten alt i hendes hjerte, og hun tager derfor en utraditionel vej i livet - som hun aldrig har fortrudt.

I 2012 stiftede Anja sin egen nødhjælpsorganisation, DINNødhjælp. En organisation, der har hjulpet et utal af afrikanske børn, som ellers ikke havde et værdigt liv i syne.

DINN

DHJÆLP

Nordjyden Anja Ringgren Lovén er stifter af nonprofitorganisationen DINNødhjælp i 2012.

I DINNødhjælp tager Anja og holdet bag hånd om de udsatte heksebørn i Afrika. Heksebørn er betegnelsen for de børn, der er blevet stemplet af den overtro, der florerer i Afrika på grund af meget lav eller ingen uddannelse. Befolkningen og præster dømmer børnene som hekse, hvis familien for eksempel oplever død, sygdom, fejlslagen høst, fyringer eller barnløshed. Skylden bliver lagt på barnet, som straffes derefter - tortur eller i værste fald døden.

Anja har igennem DINNødhjælp skabt et hjem til de børn, som ellers ingen tryghed kunne finde. Her får de omsorg, et tag over hovedet, mad og uddannelse.

Anja forsøger også igennem organisationen at uddanne befolkningen i Afrika, så de kan se igennem overtroen og forstå deres egne rettigheder - heksefordømmelse er nemlig ulovligt.

DINNødhjælp er en nonprofitorganisation, og derfor er den drevet af støtte fra borgere og virksomheder. Her går alle bidrag til DINNødhjælps formål - støtte, hjælp og uddannelse til heksebørnene.

KONTAKT & BOOKING

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.